St. Vincent – ‘Fast Slow Disco’

5:16 pm 21.06.18

 

St Vincent ka shpërndarë videospotin për singlin ‘Fast Slow Disco’.

Kënga është pjesë e albumit MASSEDUCTION, derisa në klip vokalistja Annie Clark paraqitet në një klub të meshkujve të zhysëmzhveshur.

“Gjithmonë ndjeja se kjo këngë mund të mbështillet në mënyra të ndryshme dhe të jetoj në disa mënyra,” ka thënë Clark. “Dhe ja ku ajo është në veshje disko, duke djerësitur në pistën e kërcimit në New York.”

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM