Spoon – ‘I Ain’t The One’

6:03 pm 04.10.17

 

Spoon kanë shpërndarë videospotin për këngën ‘I Ain’t The One’.

Kënga është pjesë e albumit Hot Thoughts që doli gjatë këtij viti.

Videoja është punuar nga artistët dhe film-krijuesit britanik Iain Forsyth dhe Jane Pollard të cilët njihen, ndër të tjera, për punën e tyre në dokumentarin 20,000 Days on Earth të Nick Cave.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM