Soundtrack-u i ri i filmit “A Star is Born” zbulon përfundimin e filmit

6:02 pm 30.10.18

Është publikuar video muzikore e filmit “A Star is Born” që është ri realizim i filmit me po të njëjtin emër i vitit 1973 me regji nga Bradley Cooper, në të cilin luajnë Lady Gaga e Jackson Maine.

Kënga e publikuar “I’ll Never Love Again” fatkeqësisht zbulon edhe përfundimin e filmit.
Edhe pse në fakt video nuk e tregon përfundimin, ajo jep disa fakte që lë të nënkuptohet, duke e prishur befasinë për ata që ende nuk kane mbërri të shohin filmin në kinema.

Sountracku i filmit dhe singli “Shallow” këtë javë janë në krye të UK album dhe UK singles, që njëkohësisht është edhe hera e parë që një aktore të jetë në vendin e parë që nga dueti i Nicole Kidman me Robie Williams në 2001.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM