Sot është dita botërore e orgazmës!

2:59 pm 21.12.18

Image result for orgasm
Sot është Dita Botërore e Orgazmës. Çdo 21 dhjetor është i dedikuar për, kënaqësi dhe seks.

Një ditë për paqe

Dita botërore e orgazmës zhvillohet në ditën e solsticit të dimrit, që nga viti 2006, dhe u krijua nga dy pacifistë amerikanë për të promovuar paqen. Donna Sheehan dhe Paul Reffell shpresojnë se në sajë të orgazmës, njerëzit do të jenë më të lumtur dhe ndoshta më pak të dhunshëm.

Një ditë për orgazmën femërore
Është gjithashtu një ditë për të sensibilizuar gratë për mungesën e orgazmës gjatë seksit, të quajtur anorgasmia. 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM