Snow Patrol – ‘Life On Earth’

11:26 am 13.04.18

 

Snow Patrol kanë realizuar videospotin për këngën ‘Life On Earth’.

Kënga është pjesë e albumit Wildness, i pari që bendi nxjerr në shtatë vitet e fundit. Albumi del më 25 maj.

Videoja për këngën ‘Life On Earth’ është realizuar në Holandë, në Agjencinë Evropiane të Hapsirës, dhe më pas është publikuar përmes faqes në Twitter të astronautit Tim Peake.

Në klip paraqiten pamje nga hapësira dhe ultrazëra të shtatëzanisë, derisa frontmeni Gary Lightbody eksploron stacionin hapsinor.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM