SNL me skeç për shtatzaninë e Beyoncet  (video)

8:07 pm 12.02.17

Shtatzania e Beyoncet, e cila po pret binjakë, ka qenë subjekt i skeçit në emisionin e mbrëmshëm në Saturday Night Live.

Në klipin që mund ta shikoni më poshtë, Bey (Sasheer Zamata) shkon për një ‘checkup’ te mjeku i saj që luhet nga Alec Baldwin. Më pas, ultrazëri tregon për binjakët që këngëtarja mban brenda saj, ku rolet luhen nga Tracy Morgan dhe Kenan Thompson.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM