‘Sky Full Of Song’, kënga  e re nga Florence + The Machine

4:51 pm 12.04.18

 

Florence + The Machine kanë shpërndarë një këngë të re, ‘Sky Full Of Song’.

Kjo këngë është e para që bendi lëshon qysh prej vitit 2015 kur nxorrën albumin How Big, How Blue, How Beautiful.

“Kjo ishte një këngë që erdhi nga qielli tërësisht e formuar,” ka thënë këngëtarja Florence Welch.

“Ndonjëherë, kur performon ndihesh shumë lartë, është vështirë të kuptosh se si të zbresësh poshtë. Është një ndjenjë e hapjes, vrullit të pafund që del dhe lartësohet, dhe dëshirës që dikush të mbaj ende, të të kthej te vetja. Është mahnitëse, hyjnore, por disi ndjenjë vetmie.”

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM