“Skopje Calling 3” sjell në Shkup yje botërorë të muzikës

7:41 pm 08.06.18

 

Edicioni i tretë i “Skopje Calling” sjell në Shkup 25 artistë, mes tyre yje botërore të muzikës.

Ky numër përkon me 25-vjetorin e “Avalon Production”, i cili organizon këtë festival, transmeton Koha.net.

Organizatorët kanë qëndruar në Prishtinë për ta promovuar këtë edicion, meqë thonë se publiku i këtushëm është i rëndësishëm për këto organizime.

Tashmë, gjithçka është vendosur edhe sa u përket biletave. Organizatorët e ftojnë publikun nga Kosova që të marrë pjesë në këtë ngjarje. Ata premtojnë se do të jetë diçka e veçantë dhe e madhe.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM