Siria: 110 raketa u lëshuan, shumicën i ndërpremë

7:29 am 14.04.18

 

Forcat e Armatosura të Sirisë kanë lëshuar një deklaratë ku thuhet se SHBA, Franca dhe Mbretëria e Bashkuar “kanë sulmuar Sirinë të shtunën në orën lokale 3:55 me 110 raketa.”

Në këtë deklaratë, transmeton CNN, thuhet se sistemet mbrojtëse siriane “kanë ndërprerë shumicën e raketave por disa kanë goditur targetet, përfshirë Qendrën Hulumtuese në Barzeh.”

Më tutje thuhet se ky aksion kundër regjimit sirian “nuk do të dëshpëroj forcat tona të armatosura dhe mbështetjen në vazhdimin  e shkatërrimit të mbetjeve të grupeve terroriste në gjithë Sirinë.”

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM