Si t’i ripërdorim veshjet e vjetra

3:13 pm 26.10.18

Rrobat e vjetra zakonisht i hedhim.

Kjo për arsye që nuk mendojmë më t’i ripërdorim më ato.

Mirëpo, ka shumë ideja kreative se si ti fusim në ripërdorim rrobat, pa marrë parasysh cfarë janë ato.

Më poshtë në video mund të shihni se si mund të përdorën veshjet e ndryshme të vjetra dhe të bëhen si të reja./Indeksonline/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM