Si pritet një kanaqe Pepsi gjatë protestave të dhunshme?  (video)

2:18 pm 26.04.17

Më herët gjatë muajit u bë e njohur në gjithë mediat video-reklama e kompanisë Pepsi me modelen Kendall Jenner e cila i ofron një kanaçe Pepsi një polici në detyrë.

Kjo reklamë e Pepsit dështoi të përcjell mesazhin e planifikuar, që pija arrin të shkurtoj ndarjen ndërmjet protestuesve dhe policisë. Për më shumë, kompania u detyrua ta largoj videon nga qarkullimi pasi shpërthyen reagime të shumta qe e cilësuan këtë reklamë si raciste.

Por tani, një qytetar amerikan, komediani dhe dizajneri Vito Gesualdi është munduar të mësoj më nga afër se çfarë vërtetë ndodh nëse gjatë një proteste ofrohet pija Pepsi për t’u pirë.

Ai shkon në Berkeley të Kalifornias, ku po mbahej një protestë, dhe provon idenë e tij në rrëmujën e protestuesve.

Çfarë ndodh, shikone në videon më poshtë…

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM