Shy Layers – ‘Gateway’

4:21 pm 21.03.18

 

Artisti vizual dhe muzicienti JD Walsh ka paralajmëruar albumin e tij të ri nën projektin e quajtur Shy Layers.

Albumi Midnight Marker do të ketë 10 këngë dhe do të lansohet më 25 maj.

Më poshtë, dëgjo singlin ‘Gateway’ nga ky album, i cili vjen pas atij debutues që Shy Layers nxorri më 2016.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM