Shqiptari famëkeq Martin Shkreli e drejton kompaninë e vet nga burgu me një telefon ilegal

11:18 am 08.03.19

Martin Shkreli po drejton kompaninë e tij të vjetër farmaceutike burgu me një telefon ilegal, sipas një raporti. Krimineli i “Pharma-bro” – i njohur për rritjen e çmimit të barnave kundër HIV / AIDS me emër Daraprim me më shumë se 5.000 përqind në vitin 2015, si dhe pronari i vetëm i një albumi të limituar të Wu-Tang Clan – ishte duke e menaxhuar kompaninë e vet prapa grilave në mënyrë ilegale.

Wall Street Journal pretendon se biznesi i ri i Shkrelit quhet Phoenixus, të cilin ai shpreson ta bëjë atë “më të pasur” kur të largohet nga burgu më 2023 sesa kur ai hyri në burg.

Image result for martin shkreli

Shkreli, i cili po vuan një dënim shtatëvjeçar për mashtrimin e investitorëve në fondet e mëparshme, thuhet se përdor telefonin për të lexuar rreth zhvillimeve në hulumtimet farmaceutike. Ai me sa duket e përdor atë për të komunikuar me punonjësit e kompanisë. Përkundër denimit që mori në mars 2018, Shkreli mbetet aksionar i kompanisë në Phoenixus. Ai thuhet gjithashtu se është nën hetim me FBI-në për vazhdimin e përfshirjes me kompaninë./UrbanFM/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM