‘Shqipëria dhe Kosova janë ende në shekullin XX’

6:40 pm 14.05.17

 

“Shqipëria dhe Kosova janë ende me të dyja këmbët në shekullin XX”.

Kështu ka thënë sociologja Ulpiana Lama, në emisionin CODEX të KTV-së, teksa ka folur për librin “Një histori e shkurtër e së ardhmes” të autorit Jacques Attali.

Në këtë libër futuristik të ish-këshilltarit të presidentit François Miterrand, duke ndjekur një lloj logjike historike, Attali shkruan për pamjen që do të ketë bota në mes të shekullit të 21-të.

E ftuar në emision CODEX, ku flitet për botën e librit, Lama ka thënë se në Shqipëri dhe Kosovë, as politikëbërja e as vendimmarrja, nuk janë të shekullit 21, transmeton Koha.net.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM