Shqipëri, sot arrihet marrëveshja rreth zgjedhjeve

12:56 pm 17.05.17

 

Pritet që sot të arrihet marrëveshja ndërmjet opozitës dhe mazhorancës në Shqipëri rreth mbajtjes së zgjedhjeve.

Pas shumë javë protesta dhe negociata, duket se më në fund Partia Demokratike do të pranoj që të marrë pjesë në zgjedhje.

Burime shumë të rezervuara jashtë dy kampeve i kanë pohuar Top Channel se mazhoranca dhe opozita janë më afër se kurrë një marrëveshjeje që kënaq të dyja palët lidhur me pjesëmarrjen e opozitës në zgjedhjet e ardhshme.

Detajet janë ende të panjohura lidhur me këtë dakortësi të mundshme dhe të shumëpritur me ndërmjetësi amerikane.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM