Showtime do të lansoj dokumentarin për jetën e Suge Knight

9:37 am 07.12.18

Image result for suge knight

Showtime ka lansuar një klip nga dokumentari për jetën e themeluesit të llejbëllit ‘Death Row Records’ Suge Knight, i cili pritet të dal me me 21 dhjetorë në orën 20:30.

 

Regjisor i këtij dokumentari është Antonie Fuqua, dhe dokumentari tregon për kohën e ‘Death Row Records’ dhe se si Suge Knight ka qenë pioner në industrinë e muzikës në vitet e 90-ta, ku ai ka sjellë në llejbëllin e ti artista të mëdhej si Snoop Dog, Dr. Dre etj.

 

Suge Knight ka dashtur të jetojë andrrën amerikane të muzikës rep, të cilën mund ta shihni në dokumentarin e ri.

 

Lexo më shumë: http://thesource.com/2018/12/06/showtime-to-release-a-documentary-on-the-life-of-suge-knight/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM