Shkencëtari australian: “Nuk dua më të vazhdoj jetën”  (video)

7:15 am 10.05.18

 

Shkencëtari australian, David Goodall, ka falënderuar shtetin e Zvicrës në të cilin ai ka vendosur të shkoj dhe t’i jap fund jetës me dëshirën e tij.

104 vjeçari ka shprehur keqardhje që vendi i tij, Australia, ende nuk e mundëson “vdekjen e asistueshme” derisa në Zvicër kjo mund të bëhet.

Gjatë konferencës në Basel, Goodall është shprehur i habitur me “interesimin e gjerë” për rastin e tij, derisa në fund tha se “nuk dua më të vazhdoj jetën”.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM