Shikone Vin Diesel dhe Charlize Theron në trailerin e ri për ‘Fast And Furious 8’  (video)

3:37 pm 06.02.17

Një trailer i ri për filmin e tetë të françizës Fast And Furious, ‘The Fate Of The Furious’, është transmetuar dje ekskluzivisht gjatë ndeshjes Super Boël.

Në trailerin që mund ta shikoni më poshtë përfshihen veteranët Vin Diesel, Dëayne Johnson, Jason Statham dhe Michelle Rodriguez, derisa aty është edhe anëtarja e re e filmit Charlize Theron e cila luan vazhdimësinë e karakterit batakçi të mëhershëm.

The Fate Of The Furious është parparë të dal më 14 prill. Në të do të paraqiten edhe Helen Mirren dhe Scott Eastwood, në role dytësore, derisa Kurt Russell rikthen rolin e tij si Frank Petty nga filmi i vitit 2015.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM