Shikoni trailerin provokativ të sezonit të tretë të serisë ‘A handmaid’s Tale’

2:40 pm 04.02.19

Është publikuar traileri i parë për sezonin e 3të të ‘The Handmaid’s Tale’, dhe duket sikur ky sezon do të jetë më i errëti prej çka kemi parë deri tani.

Megjithëse traileri ofron shumë pak pamje, ajo hapet me imazhe dystopiane të foshnjave të reja të lindura, dhe gra që punojnë në fushat bërthamore, ndërsa një zë mashkullor krijon një sfond të bezdisshëm për të gjithë.

“Është mëngjes përsëri në Amerikë”, thotë zëri mashkullor.
“Sot,shumë gra do të punojnë si kurrë më parë në historinë e vendit tonë.”
Sezoni i tretë pritet të publikohet në shtator të këtij viti./UrbanFm/

Shikoni trailerin këtu:

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM