Shikoni reagimet e Ryan Gosling dhe Emma Stone kur kuptojnë fituesin e vërtetë në Oscars  (video)

11:10 am 27.02.17

Në historinë e çmimeve Oscar, mbrëmja e së dielës do të mbahet mend për momentin e gafës kur filmi ‘La La Land’ shpallet fitues i çmimit kryesor, për t’u përmirësuar më pas gabimi dhe për t’u shpallur fitues filmi ‘Moonlight’.

Momenti i gafës ndodhi kur prezentuesve Warren Beaty dhe Faye Dunaway u është dhënë zarfi jo i duhur në të cilin ishte shkruar emri i Emma Stone dhe filmit ‘La La Land’.

Më poshtë, shikoni një foto nga reagimi i aktorit Ryan Gosling kur kuptohet për gabimin e bërë në shpalljen e fituesit, dhe më poshtë (klikoni) për ta shikuar aktoren Stone e cila mbetet gojëhapur me gjithë atë që po ndodhte në ato momente.

 

ryan

 

emma2

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM