Shikone Pink në ‘Carpool Karaoke’ me James Corden (video)

4:07 pm 15.11.17

 

Pink ishte mysafire të martën në pjesën Carpool Karaoke të emisionit ‘Late Late Show’ me James Corden.

Siç bënë me të gjithë mysafirët, Corden bashkë me Pink kënduan disa nga hitet e këngëtares, përfshirë ‘What About Us’ dhe ‘Get The Party Started’.

Të dy gjithashtu biseduan për admirimin që këngëtarja ka për Jon Bon Jovin dhe se si ajo ka disa aftësi për të kënduar në mënyra të ndryshme.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM