Shiko videon e re të Ariana Grande-s ‘break up with your girlfriend, I’m bored’

11:15 am 08.02.19

Ariana GrandeAriana Grande ka publikuar videon muzikore për këngën e re ‘Break up with your girlfriend, I’m bored’, e cila është publikuar në të nëjtën ditë si albumi i ri ‘Thank U, Next’.

Kënga e re është marrë nga albumi i dytë i pop yllit në gjashtë muaj, dhe vjen i shoqëruar nga një video e mbushur me fytyra të njohura./UrbanFm/

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM