Shiko dokumentarin e shkurtër për jetën e artistit Rammellzee

2:33 pm 01.06.18

 

‘Rammellzee: It’s Not Who But What’ quhet dokumentari nëntë minutësh që flet për jetën e artistit nga New York, Rammellzee.

Ai ishte një artist që nisi me punime graffiti gjatë viteve 1970-ta në New York City, por ky dokumentar tregon edhe për qasjet e tija në art performues, skulptur, shkrim, filozofi dhe muzikë.

Punuar nga Oscar Boyson, dokumentari është lëshuar nga Red Bull Arts New York.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM