Shihni Natalie Portman në trailerin e parë për filmin ‘Annihilation’ (video)

5:17 pm 27.09.17

 

Paramount Pictures kanë shpërndarë trailerin e parë për filmin Annihilation.

Filmi është nën regjinë e Alex Garland dhe në rolin kryesor paraqitet aktorja Natalie Portman.

Filmi, që do të shfaqet nëpër kinema nga shkurti i vitit të ardhshëm, është i bazuar në novelën e vitit 2014 me po të njëjtin emër nga autori Jeff VanderMeer.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM