Shfuqizimi i Speciales do të sillte pasoja të shumta për Kosovën

7:24 am 12.01.18

 

Diplomatët ndërkombëtarë u kanë bërë me dije krerëve shtetërorë të Kosovës se vendi do të përballej me pasoja të shumta në rast të shfuqizimit të Gjykatës Speciale.

Ndër këto pasoja do të ishte edhe degradimi i marrëdhënieeve bilaterale me shtetet e mëdha të Perëndimit, shkruan sot gazeta Koha Ditore.

Duke u bazuar në burime të saja, gazeta shkruan se shfuqizimi i Gjykatës Speciale do të sillte injorim të lidershipit të Kosovës dhe nuk do të pranoheshin në takime. Mund të ketë edhe suspendim të programeve të caktuara të asistencës. Ndërkaq liberalizimi i vizave, edhe kështu i zvarritur, do të hiqet krejt prej agjendës.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM