Samsung tregon datën e prezentimit të ‘Unpacked’. Pritet modeli S7

10:11 am 02.02.16

Sikurse edhe herave të kaluara, kur prezentohej ndonjë produkt i ri, e njëjta pritet të ndodh edhe këtë herë.

Kompania Samsung ka caktuar datën 21 shkurt kur do të ndodh ngjarja e radhës e krijuar nga kompania.

‘Unpacked’ quhet eventi që do të mbahet atë ditë dhe mund të jetë ngjarja ku kompania prezanton modelin e shumëpritur S7 të Galaxy.

february

Pritet që Samsung të prezantojë modelin standard të S7 së bashku me S7 Edge. Modelet e reja do të kenë një çip procesori më të fuqishëm, që do t’i dallojë ata nga modelet aktuale.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM