Sa tabu është fetishi yt?

12:45 pm 21.02.19

Nëse jeni të hapur për to apo jo, të gjithë kanë fetishe seksuale. Lodra seksuale, dominimi, këmbët; janë vetëm disa nga fetishet që praktikohen ditëve të sodit. Për të kuptuar më shumë rreth asaj se çka u duket njerëzve më tërheqëse dhe atraktive në shtrat, blogerja Aella Girl ka kryer një studim të plotë mbi këtë temë.

Rezultatet interesante janë ilustruar në grafikun e mëposhtëm.

2044 njerëz morën pjesë në hulumtim (527 femra, 1456 meshkuj dhe 61 të tjerë), duke iu përgjigjur pyetjeve në / r / samplesize dhe në faqet e Twitter dhe Tumblr të Allea Girl.

Siç mund ta shikoni, pozicionet seksuale alternative dhe pozicionin misionar ishin lehtësisht më të njohurat në të gjithë demografinë. Lidhja apo bondage vjen pas tyre.

Fetishet më të njohura të gjinisë mashkullore ishin: burrat që favorizonin përdorimin e lodrave seksuale nga femrat dhe gratë që nënshtroheshin.

Në anën tjetër të tabelës do të gjeni më shumë fetishe tabu duke përfshirë lateksi, plus subjektet shumë shqetësuese dhe shumë të paligjshme si nekrofilia dhe pedofilia.

Ndoshta është për shkak të numrit të madh të meshkujve që morën pjesë, por është interesante të shohësh gamën e gjerë të kategorive që ishin të favorizuara nga meshkujt, ndërsa vetëm nëntë ishin më të favorizuara nga gratë./UrbanFm/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM