Ryan Adams – ‘Baby I Love You’

6:02 pm 14.02.18

 

Ryan Adams ka shpërndarë një këngë të re për Ditën e Valentinit.

‘Baby I Love You’ quhet kënga  e cila është një ode romantike për një lidhje në dobësim e sipër.

Kënga vjen pas LP-së Prisoner që Adams nxorri vitin e kaluar, album ky që fliste për lidhjen e këngëtarit me aktoren Mandy Moore, me të cilën ishte bashkë për gjashtë vite dhe që u ndanë në vitin 2015.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM