Rrëfehet Justin Bieber: Sigurimi vinte dhe ma kontrollonte pulsin për të parë nëse jam gjallë

12:36 pm 08.02.19

Justin Bieber past troublesJustin Bieber është hapur për të kaluarën e tij të trazuar në një intervistë të re të sinqertë. Ylli pop u arrestua për ngarje të makinës dhe ngarje pa licencë të vlefshme në janar të vitit 2014. Tani në një bisedë të re me Vogue, superstari kanadez shpjegoi se si gjetja e famës në një moshë të re, e çoi në atë në sjelljen e tij shqetesuese më vonë në jetë. “Unë isha real në fillim,” thotë Justin, “dhe më pas u prodhova dhe u kalita nga industria,  dhe dikur ata thjesht morën në kontroll gjithcka”, tha ai.Image result for justin bieber vogue

“Unë fillova të ndiej shumë, gjëra si : Njerëzit më duan mua , unë jam më i miri – kjo është sinqerisht ajo që mendova në atë kohë. U bëra shumë arrogant dhe kokëfortë. ” “Kam gjetur veten duke bërë gjëra që unë u turpërova aq shumë për to, dhe unë mendoj se kam përdorur Xanax sepse unë jam ndier aq i turpëruar”, vazhdoi ai. “Drogat vënë një mur midis meje dhe asaj që po bëja. Ishte shumë kohë e errët. Unë mendoj se ka pasur raste kur sigurimi im po vinte natën vonë për të kontrolluar pulsin tim dhe për të parë nëse po mirrja frymë ende “.

Image result for justin bieber vogue

Ai më vonë shtoi se kishte “një problem me seksin”, duke zbuluar gjithashtu se ai kishte marrë pjesë kohëve të fundit në një terapi intenzive njëjavore, ku “ulesh në tokë, vendos një jastëk dhe e rrah të kaluarën. ” “Une nuk e kam analizuar faktin se nëna ime ishte në depresion gjatë  jetës sime dhe babai im ka probleme me kontrollim të zemërimit. Gjërat që ata kaluan në një menyrë mi kaluan edhe mua , “tha ai.
Image result for justin bieber vogue

Albumi i fundit i Bieber ishte ‘Purpose’ në vitin 2015 dhe kur u pyet për muzikën ai tha: “Vetëm duke menduar për muzikën më shqeteson,” tha ai. “Unë kam qenë i suksesshëm që kur isha trembëdhjetë vjeç, kështu që nuk kisha mundësi të gjeja kush isha larg asaj që bëja. Vetëm më nevojitej kohë për të vlerësuar vetveten: kush jam, çfarë dua nga jeta ime, marrëdhëniet e mia, kush unë dua të jem – gjëra që kur je aq i zhytur në biznesin e muzikës, i harron “./UrbanFm/

 

Image result for justin bieber vogue

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM