Rosalia publikon këngën dhe videon e re “BAGDAD (Cap.7: Liturgia)” (video)

4:48 pm 05.12.18

Këngëtarja e re spanjolle e cila po pushton majat e muzikës pop, publikoi sot këngën e re të quajtur “BAGDAD (Cap.7: Liturgia)”.
Kënga u dedikohet të gjithëve që ju ka thyer zemra thotë Rosalia në një postim në Twitter.

Kjo këngë është kapitulli i numër shtatë i një serive të këngëve dhe videove fantastike nga Rosalia.
Ajo njihet për stilin e saj të veçantë të tradicionales-flamenco e përzier me moderne.Image result for rosalia

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM