Rolo Tomassi – ‘Aftermath’

6:08 pm 12.02.18

 

Rok-eksperimental bendi britanik shumë shpejt nxjerrin albumin e ri.

Rolo Tomassi sjellin albumin Time Will Die And Love Will Bury, i pesti i tyre dhe që arrin një dekadë pas atij debutues Hysterics.

Revista Clash sjell singlin më të ri, ‘Aftermath’.

“Jemi munduar të shkruajmë një këngë si ‘Aftermath’ qe një kohë. Edhe pse mund të tingëlloj më ndryshe nga këngët e tjera, mendoj se ka melodinë e cila përfshihet në disa pjesë nëpër albumet tona të fundit” ka thënë James Spence.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM