Rikthehet Rambo! Zbulohet data e publikimit të filmit

2:57 pm 02.03.19

Rambo do të kthehet pas 11 vitesh sërish në kinematë botërore më 20 shtator të këtij viti. Roli i John Rambos do të luhet po nga Silvestër Stallone, në moshën 73-vjeçare.

“Rambo: Last Blood” vjen i pesti në serinë e realizimeve të para “First Blood”, “Rambo: First Blood Part II” (1985), “Rambo III” (1988) dhe “Rambo” (2008). Deri më tani , katër filmat kanë arkëtuar 728 milionë dollarë.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM