Rikthehet komedia ‘Johnny English’ (video)

5:15 pm 06.04.18

 

Pjesa e tretë e filmit komedi ‘Johnny English’ do të dal nëpër kinema gjatë këtij viti.

Aktori Rowan Atkinson rikthen karakterin e agjentit të fshehur, Johnny English, i cili në filmin e ri ‘Johnny English Strikes Again’ fillon duke u treguar një grupi fëmijësh se si është të jesh një anëtar i dashur i shërbimit sekret.

Kur atij i mbërrin një letër nga MI7, English duhet të përgatitet për t’u përballur me një hacker të shquar i cili ka zbuluar identitetet sekrete të të gjithë agjentëve të fshehur.

Përpos Atkinson, në filmin e ri marrin pjesë edhe Emma Thompson dhe Olga Kurylenko.

FIlmi ‘Johnny English Strikes Again’ do të lëshohet nëpër kinema më vonë gjatë vitit.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM