Rikrijon skenën nga filmi ‘Elf’. Ha ushqimin me 4,500 kalori (video)

8:15 pm 20.12.17

Të gjithë ata që pëlqejnë filmat për festat  e fundvitit sigurisht se kanë shikuar edhe filmin Elf.

Një nga skenat që mbahen mend nga ky film është momenti kur karakteri Buddy ha një mëngjes të mbushur me kalori, përbërë kryesisht nga shpagetët.

 

 

Tani, një person i njohur në YouTube për postimin e videove atraktive, me emrin Blake Horton, është sfiduar nga përcjellësit e tij që të krijoj skenën nga filmi Elf.

Në videon më poshtë mund ta shikoni se si Horton ha mëngjesin prej 4,500 kalori. Atij i janë dashur rreth 30 minuta për ta përfunduar gjithë këtë ushqim përbërë nga shpagetët, sirupi i çokolatës, marshmellotë, dhe disa shtesa të tjera ëmbëlsuese dhe me çokolatë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM