Rhye – ‘Taste’

1:34 pm 08.11.17

 

Dyshja nga Los Angeles ka lëshuar videospotin për këngën ‘Taste’.

Për këtë Rhye ka bashkëpunuar me DanceOn, një rrjet mediatik i kërcimit, duke krijuar kështu një video ku përmes koreografisë tregohet një lidhje dashurie e trianshme.

Gjatë këtij viti dyshja Rhye ka lëshuar edhe dy këngë të tjera, ‘Please’ dhe ‘Summer Days’.

Bashkë me këngën më të fundit, ‘Taste’, këto janë këngët e para që grupi lëshon që prej vitit 2013 kur nxorën albumin Woman.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM