Rhye – ‘Phoenix’

6:46 pm 05.06.18

 

Rhye është rikthyer me një videoklip të jashtëzakonshëm për këngën ‘Phoenix’.

Muzicienti kanadez më herët gjatë vitit kishte nxjerr këngën ‘Song For You’.

Videospoti i ri është punuar nga vet Mike Milosh dhe Genevieve.

‘Phoenix’ është singli më i ri nga albumi i dytë i Rhye, Blood.

 

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM