Restoranti i parë nudist i Parisit mbyllet pas 15 muajsh për shkak të mungesës së myshterive

7:09 pm 08.01.19

O'naturel, billed as Paris's first nude restaurant, will close in February this year after failing to attract enough customers, its owners have said

Restoranti i parë nudist në Paris është detyruar ti mbyllë dyert e saj 15 muaj pas hapjes sepse nuk arriti të tërheqë mjaftueshëm konsumatorë.
O’Naturel, i vendosur në Paris, do të mbyllë dyert e saj përgjithmonë në shkurt, treguan pronarët Mike dhe Stephane Saada.
Pronarët, që hapën O’naturel në nëntor 2017, thanë: ‘Do të kujtojmë vetëm kohët e mira, ku takuam njerëz të bukur dhe klientë që ishin të gatshëm për të ndarë momente të jashtëzakonshme’.
The eatery opened in November 2017 with the promise of a discreet dining room where customers ate totally naked
Mike dhe Stephane, binjakët 42 vjeç, vendosën të hapnin një restorant nudist pavarësisht se nuk ishin vetë nudistë. Dyshja tha se ata thjeshtë panë një mundësi biznesi në një vend që është një nga destinacionet më të frekuentuara të botës nudiste.

Twin owners Mike and Stephane Saada, who are not nudists themselves, thanked their customers and said they were 'delighted to share exceptional moments'

Diners were told to leave their clothes in a cloakroom before being shown to their table wearing nothing other than slippers, though women were told they could keep their heels on

The eatery was covered with a heavy curtain which stopped people peering in from the street

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM