Reperi homoseksual Kevin Fret u vra dje në moshën 24 vjeçare

4:02 pm 11.01.19

Kevin FretReperi dhe këngëtari u vra dje në Puerto Rico. Reperi i ri dhe muzikanti Kevin Fret, i cili ishte njohur si një nga artistët e parë të hapur homoseksual të trepit latin, është qëlluar për vdekje në moshën 24-vjeçare.

Fret u qëllua në tetë herë, ndërsa ishte  në një motoçikletë në kryeqytetin Puerto Rican të San Juan herët në mëngjes (10 janar), policia lokalekonfirmoi . Autoritetet gjithashtu sqaruan se vdekja e Fret rriti numrin e vrasjeve në Porto Riko këtë vit në 22.

Një hetim mbi vrasjen është duke u zhvilluar, ndërsa policia po kërkon një burrë tjetër që ishte me Fret, por u largua shpejt nga skena me një motoçikletë.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM