Raporti për demarkacionin dërgohet në Kuvend për shqyrtim

2:07 pm 04.12.17

 

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar raportin e Komisionit të ri për demarkacionin, me ç’rast të njëjtin ka vendosur ta dërgojë në Kuvendin e Kosovës.

“Raporti u miratua dhe i kalon për shqyrtim parlamentit të vendit”, tha kryeministri Ramush Haradinaj, pas votimit të kabinetit qeveritar, transmeton gazeta Zëri.

Këtë raport, komisioni i drejtuar nga Shpejtim Bulliqi, e prezantoi sot para qeverisë, ku ndër të tjera pati edhe kundërshtime.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM