Rami Malek nominohet në Golden Globe për rolin e tij në ‘Bohemian Rhapsody’

10:37 am 07.12.18

​Rami Malek Lands Golden Globe Nomination For ‘Bohemian Rhapsody’

Filmi hit i këtij viti ishte absolutisht filmi për ikonën britaneze Freddie Mercury ‘Bohemian Rhapsody’ e portretizuar nga aktori Rami Malek.
Malek i cilli pranoi se kishte shikuar performancat e Mercury mbi 1500 herë për ti fiksuar ato, patjetër që këtë vit arriti të nominohet për ‘Filmin Dramë më të mirë’.

Në këtë kategori janë të nominuar edhe ‘A Star is Born’ dhe ‘Black Panther’.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM