Rami Malek i Bohemian Rhapsody paralajmëron se ai mund të jetë personazhi negativ i filmit Bond

3:00 pm 07.01.19

Image result for rami malek bond

Ylli i Bohemian Rhapsody, Rami Malek, ka ngacmuar se ai mund të jetë personazhi negativ i ardhshëm i filmit Bond. Aktori, i cili fitoi çmime për rolin e tij si Freddie Mercury, po flitet se nga performanca e tij në Bohemian Rapsody zgjoi interesin e bosëve të Bondit.

Megjithatë, ai tani është pyetur për filmin, mirëpo ylli ka vendosur ta mbajë të fshehtë përfshirjen e tij me filmin.”Do të shohim në të ardhmen – do të gëzohesha të luaj një rol negativ dhe ky do të ishte një rol tepër i mire për mua”, tha Malek për ET kur u pyet për rolin në Bond

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM