Radiohead – ‘Lift’

7:42 pm 12.09.17

 

Radiohead kanë shpërndarë videospotin për këngën ‘Lift’.

Kënga është pjesë e ripublikimit të albumit OK Computer, në 20 vjetorin e tij, dhe është një nga tri këngët që nuk ishin publikuar më parë.

Në video, Thom Yorke paraqitet në një lift derisa aty paraqiten edhe njerëz të tjerë. Në fund të videos gjërat marrin një kthesë më ndryshe.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM