R Kelly qan në një intervistë: ‘Unë nuk i kam bërë këto gjëra’

9:38 am 06.03.19

R Kelly ka thënë se ai “nuk i bëri këto gjëra” në një intervistë emocionale në të cilën ai i adresoi akuzat e abuzimit seksual. Gjiganti i
R&B u arrestua muajin e kaluar dhe u akuzua për abuzimin seksual me katër gra, nga dokumentari kontraverzal Surviving R Kelly.

Ai përballet me dhjetë akuza për abuzime seksuale të rënda dhe aktualisht është në pritje të gjyqit të tij të ardhshëm. Në intervistën e tij të parë të madhe që prej ballafaqimit me akuzat, Kelli riafirmoi se raportet për të që ai abuzoi me vajzat e moshës të mitur janë “jo të vërteta”./UrbanFM/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM