R. Kelly ka në plan të “padisë të gjithë” njerëzit përfshirë në serinë ‘Surviving R. Kelly’

8:48 pm 07.01.19

R KellyR. Kelly njoftohet se po planifikon të ndërmarrë veprime ligjore kundër krijuesit e serisë të re dokumentarë që dokumentuan akuza të përhapura në lidhje me abuzim seksual kundër tij.
Ikona e R’n’B ishte subjekt i Surviving R. Kelly i Showtime-it, që paraqiti gratë që deklaruan se këngëtari i kishte abuzuar seksualisht.

Megjithatë, TMZ tani raporton se Kelly është “i lodhur” nga seria – e cila pretendon se ka pasur marrëdhënie seksuale me vajzat të mitura, si dhe duke detajuar pretendimet se ai drejtoi një kult seksual. “Burimet thonë se R. Kelly është i vendosur – siç thotë një burim, ‘Ai do të padisë të gjithë ata që kanë të bëjnë me këtë seri dokumentarësh’,” shkroi TMZ.

Është pohuar gjithashtu se Kelly e sheh serinë si një “hakmarrje” dhe ka mohuar të njohë gjysmën e grave të paraqitura në seri. Ai thotë se “gjysma tjetër e urren atë për arsye të ndryshme personale dhe profesionale”.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM