R. Kelly është nën hetime penale në Georgia

10:50 am 09.01.19

R. KellyR. Kelly thuhet se është nën hetime penale në shtetin e Georgia-s. Këngëtari kohëve të fundit ishte subjekt i dokumentarit investigativ Surviving R. Kelly, i cili u përqendrua në historinë e abuzimit seksual të Kellyt dhe kishte intervista me një numër të viktimave të tij. 52-vjeçari e përshkroi serinë gjashtë-pjesëshe të Lifetime si një “hakmarrje” kundër tij, dhe mohoi që njihte gjysmën e grave të paraqitura në seri pasi.

Kelly është përballur me akuza të shumta për sjellje të keqe dhe abuzime seksuale gjatë dy viteve të fundit. Ai ka mohuar të gjitha akuzat që janë bërë kundër tij.

Siç raportohet nga TMZ këtë mbrëmje (8 janar), Kelly tani thuhet se është nën hetime penale në Georgia lidhur me sjelljen e dyshuar seksuale. Burimet pohojnë se zyra e Prokurorit të Rrethit të Qarkut Fulton po shqyrton akuzat për abuzime seksuale dhe ka kontaktuar me gra të shumta si rezultat i akuzave të bëra në Surviving R. Kelly.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM