Pussy Riot & Dave Sitek – ‘Bad Apples’

7:09 pm 08.03.18

 

Pussy Riot janë bërë bashkë me Dave Sitek nga bendi TV on the Radio për të realizuar këngën ‘Bad Apples’.

Në videospotin e këngës shfaqen shumë molla të cilat copëtohen dhe shkatërrohen.

“Shpresojmë që nuk do ta pëlqeni këtë këngë, pasi i është dedikuar gjërave vërtetë të ndyta. Kërkojmë reformim të menjëhershëm të drejtësisë. Kërkojmë largimin nga puna të policëve të korruptuar dhe të zyrtarëve të lartë.” shkruhet në faqen e Pussy Riot në YouTube, bashkë me postimin e këtij videospoti.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM