Publikohet video ku shihet Michael Jackson duke folur në lidhje me akuzat për pedofili

12:05 pm 05.02.19

Michael Jackson squirmed in his seat when he was asked on camera whether he's a pedophile in newly unearthed video footage obtained by DailyMailTVNjë video që shfaq Michael Jackson duke u pyetur në kamera nëse ai është një pedofil,  sapo u zbulua nga DailyMailTV
Jackson, i cili ishte 37 vjeç në atë kohë, ishte pyetur nga avokatët për akuzat për abuzim seksual të fëmijëve në hotelin Four Seasons në New York City më 1 mars 1996. Këngëtari ikonik dukej nervoz duke folur dhe ajo video ishte hera e parë dhe e vetme që ishtë filmuar duke u përgjigjur për këtë temë. As the deposition drew to a close, Jackson acted non-plussed about the severity of the matters, whispering into his microphone: 'Testing the sound. Is the air conditioning a problem. Sometimes the high sensitivity of the mics picks up sounds'

Jackson shihet duke buzëqeshur disa sekonda pasi ai u pyet në lidhje me akuzat e keqtrajtimit të fëmijëve: Macaulay Culkin, Jordan Chandler dhe Brett Barnes
Gjatë videos Jackson shihet duke e  krahasuar veten me Jezusin dhe foli se si ai është keqinterpretuar

Kaseta tre orëshe u filmua si pjesë e një padie të paraqitur nga pesë punonjës të Neverland kundër Jackson për  shkak se ai i shkarkoi nga puna në mënyrë joligjore.

Punonjësit pohuan se Jackson e kishte kërcënuar stafin pasi ata e panë atë duke u sjellur në mënyrë të papërshtatshme me fëmijët
Kjo video është pjesë e dokumentarit të ri ku ish shokët e Jackson-it, Wade Robson dhe James Safechuck pretendojnë se Jackson i ka abuzuar seksualisht në Neverland kur ata ishin fëmi./UrbanFm/
The  footage shows Jackson giggle just seconds after he was questioned on molesting allegations against youngsters Macaulay Culkin (pictured in sunglasses in 1991), Jordan Chandler and Brett Barnes – the trio who were regular visitors to Jackson's Neverland ranch

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM