Pse sot është dita më depresive e vitit

4:36 pm 21.01.19

Today is the most depressing of the year with people's moods affected by their Christmas finances, the bad weather and the long wait for summer (file photo)

Sot është dita më depresive i vitit dhe disponimet e njerëzve janë të prekur nga mungesa e të hollave, nga moti i keq dhe pritja e gjatë për verën. Hulumtuesit e kanë quajtur 21 Janarin si Blue Monday pasi kanë gjetur se njerëzit janë të vetmuar, nivelet e borxhit janë në nivelin më të lartë dhe koha është më e keqja në këtë kohë të vitit.

Për më tepër, 87% e popullsisë gjithashtu ndjejnë se moti ka një ndikim të drejtpërdrejtë në disponimin e tyre. Por mund të mos jetë vetëm qielli i zymtë që e bën depresive këtë ditë, pasi të dhënat sugjerojnë se dy të tretat (61%) të njerëzve ndihen të dëshpëruar në rrugën e tyre për punë.The data also suggests two-thirds (61%) of people feel depressed on their way to work (file photo)

Ndërsa nuk ka asnjë shkencë të vërtetuar pas datës, e hëna e tretë në janar fitoi titullin e ditës më të zymtë të vitit. Të hënën, njerëzit kanë më pak gjasa të buzëqeshin para orës 11: 16, ata ankohen për mesatarisht 34 minuta dhe pothuajse gjysma e femrave e quajnë ‘ditën e tyre të shëmtuar’, sipas Toronto Sun. E hëna është gjithashtu dita më e zakonshme për të pasur një sulm në zemër ose goditje në tru./UrbanFm/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM