Pse njerëzit e ndryshojnë emrin në Facebook?

10:52 am 17.12.15

Facebook është duke bërë ndryshime të kohë pas kohshme në opsionet që ofron për përdoruesit e tij. Një nga këto ndryshime parashikohet të jetë edhe opsioni i ndërrimit të emrit.

Nga Facebook thonë se kjo po shqyrtohet dhe është e nevojshme që njerëzit ta vendosin emrin e tyre të vërtetë dhe të ndihen të sigurt brenda këtij komuniteti social.

Njerëzit kanë nevojë të ndihen të sigurt dhe të dijnë sakt se me kë po flasin,” – thotë Facebook, raporton Newsbeat.

Kur njerëzit përdorin emrat e tyre të vërtetë atëherë edhe veprimet e tyre dhe fjalët kanë peshë më të madhe sepse ata janë më përgjegjës për atë që thonë.

Ndryshimet në këtë aspekt po provohen në Amerikë. Ndërkohë, BBC i ka pyetur përdoruesit e vet se pse do ta ndërronin emrin e tyre të vërtetë në Facebook.

 

n1

n2

n3

n4

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM