Protestueset zhvishen në shenjë proteste kundër ‘Victoria’s Secret’

10:27 am 07.12.18

One woman sported a colostomy bag, while the women posed together with signs demanding a more diverse range of models representing the brand 

Disa protestuese morrën rrugët e Oxford Street në Londër afër firmës së njohur të të brendshmeve duke u zhveshur deri në të brendshme, dhe duke kërkuar diverzitet dhe përfshirje të të gjitha tipeve të trupit.

Me akuzat që po sillen kohëve të fundit se Victoria Secret po promovon vetëm një lloj të trupit të femrës që vetëm 10% e popullatës e ka, këto protestuese vendosën të tregojnë trupin e tyre dhe të kërkojnë diverzitet jo vetëm nga Victoria Secret por nga të gjitha kompanitë e njohura.

Victoria Secret është e njohur për show-at e saj dhe modelet me masa trupore tejet të vogla, dhe të njëtrajtshme.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM